Image

COACHING

Is je leven uit balans en weet je het even niet meer? Ben je jezelf kwijtgeraakt en ervaar je belemmering om te doen wat je echt wilt en is er een onvervuld verlangen? Of voel je je gestrest, kamp je met burn-out klachten, somberheid, verdriet of rouw?  Je kunt bij mij terecht voor individuele therapie. Samen kijken we naar wat je aan moeite in je leven ervaart en hoe jij er mee omgaat. Je hebt misschien patronen ontwikkeld, onbewust en lang geleden, die toen goed werkten voor jou, maar die nu tekortschieten of niet meer nodig zijn. Door deze patronen samen te onderzoeken, er bij stil te staan en te begrijpen, ga je ook andere keuzemogelijkheden zien.

Individuele therapie betekent jezelf onder ogen komen: zien wie je bent en wat je doet.  Zelfreflectie is lastig, vaak hebben we daar de hulp van een ander bij nodig. Door naar je jezelf te kijken, leer je jezelf beter kennen en kun je beter gaan voelen wat je nodig hebt om jezelf te zijn en jezelf te accepteren.

Gestalttherapie is gericht op ontwikkeling en de beste versie van jezelf zijn. Leven is groei en als groei stopt dan haal je niet meer uit het leven wat je zou willen. Als gestallttherapeut wil ik jou ontmoeten zoals je werkelijk bent, je authentieke zelf, zonder oordeel. We staan stil bij jouw wensen en behoeften en wat kan helpen om je vrij te voelen en te kunnen zijn wie je echt bent. Leer je leven te leven en vindt weer de balans.

Renate Zom
06 - 1264 7479
info@praktijkinverbinding.com

Copyright © 2021 Praktijk in Verbinding
Image

Search