Image

OVER MIJ

Mijn naam is Renate, geboren in 1978. Na mijn studie pedagogiek ben ik sinds 2000 werkzaam geweest binnen de jeugdzorg. Eerst als hulpverlener in gezinnen en later als coach en teammanager. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen die te maken hebben met problemen in de partnerrelatie, gezinsrelaties en persoonlijke vraagstukken.

Samen met mijn man en drie tieners wonen wij met veel plezier in Zeist. In de afgelopen jaren hebben wij aan den lijve ondervonden hoe je elkaar kan verliezen gedurende de intensieve jaren met een jong gezin, in combinatie met je baan, je hobby’s, sport en sociale contacten.
Het innerlijk besluit om er samen uit te willen komen, de gesprekken met een relatietherapeut waarin we bereid waren om naar ons eigen aandeel te kijken en daar verantwoordelijkheid voor te nemen, hebben onze partnerrelatie versterkt en verdiept.

Ik ben er van overtuigd dat het verzorgen van iedere partnerrelatie aandacht behoeft om te voorkomen dat het vastloopt. En als er al barstjes zijn ontstaan, dan wil ik graag van betekenis zijn om deze te repareren en helen.
Image
Renate Zom
06 - 1264 7479
info@praktijkinverbinding.com

Copyright © 2021 Praktijk in Verbinding
Image

Search